Workshops: thuiscomposteren in een wormenbak

Deze workshop zal niet doorgaan op 24/10 wegens de huidige strengere coronamaatregelen en wordt uigesteld naar een latere nog onbepaalde datum. 

De deelnemers die zich voor deze workshop hadden ingeschreven, zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden van de nieuwe datum, eens die bepaald is.

Workshop composteren in een wormenbak

Heb je geen tuin maar enkel een terrasje of balkon? Gooi je nu je keukenafval daarom bij het restafval? Een wormenbak is een kleinschalig composteersysteem waarmee je keukenresten zelf kan verwerken. In deze workshop leer je niet alleen hoe je met zo'n wormenbak moet composteren maar gaan we ook zelf aan de slag en maken we ons eigen compostbakkensysteem. Na deze workshop ga je met een wormenbak, compostwormen en de nodige kennis naar huis om meteen aan de slag te gaan. 

Weet je niet of dit iets voor jou is en wil je gewoon komen luisteren? Geen probleem, dat kan.

Datum en tijdstip Plaats Adres
  • 24/10/2020

   uren: 10u

 

De oude Post, Halle 

Kardinaal Cardijnstraat 9

1500 Halle

Hoe inschrijven?

De inschrijving is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven is verplicht en kan via het inschrijvingsformulier of via telefoon 02 334 17 55. Gelieve alle gegevens correct te vermelden. Deze les wordt georganiseerd in samenwerking met de stad Halle en Intradura. 

Vragen?

Contacteer ons via afvalpreventie@intradura.be

foto van een wormenbak
Inschrijvingsformulier
+32