Vacature projectcoördinator

we are hiring

Functiebeschrijving:

Als projectcoördinator neem je de leiding in specifieke projecten binnen de organisatie en dit van idee tot effectieve uitrol. Op een projectmatige manier motiveer je medewerkers tot deelname aan (taken binnen) het project en bereik je de vooropgestelde doelen. Jij neemt 'ownership' over het project. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Manager met wie je nauw samenwerkt, van wie je opdrachten ontvangt en met wie je op regelmatige basis overlegt. Vanuit een grondige analyse signaleer je zelf ook knelpunten en doe je voorstellen tot verbetering. Je beheert en implementeert de meeste projecten vanuit de afdeling logistiek (dispatching). Denk daarbij aan de digitalisering van het logistieke proces, de uitrol van een track&trace systeem, de optimalisatie van de afvalophaalrondes en de implementatie van een ERP-pakket. Daarnaast zal je ook breder in de organisatie op specifieke projecten worden ingezet. Je houdt bij dit alles steeds de focus op kwaliteit en je bent kostenbewust en efficiënt. 

Profiel: 

Master diploma of gelijkwaardig door ervaring;
• Min. 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager of projectcoördinator is aangewezen;
• Ervaring binnen een logistieke omgeving is een pluspunt;
• Kennis van project- en procesmanagement;
• Sterke communicatie- en people management skills;
• Autonoom maar ook een teamplayer;
• Analytisch, planmatig, doelgericht en organisatorisch sterk;
• Affiniteit met of interesse in digitalisering;
• Vertrouwd met de courante softwarepakketten;
• Uitstekende kennis van het Nederlands;
• In het bezit van een rijbewijs B en eigen wagen.


Aanbod:


Je komt terecht in een functie met talrijke uitdagingen en verantwoordelijkheden, dit in een aangename werksfeer en binnen een dynamische organisatie. We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur aan (38u-week met flexibele uurregeling) en een maandloon volgens de weddenschalen van de openbare sector (A1a-A2a-A3a). Nuttige, relevante werkervaring wordt in rekening gebracht bij de bepaling van de verloning. Bijkomend bieden wij volgende voordelen aan: maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, woon-werkvergoeding, fietsvergoeding, omniumverzekering en kilometervergoeding bij professioneel gebruik van de eigen wagen en een smartphone. Je zal beschikken over een aantrekkelijke verlofregeling (tot 40 verlofdagen) en er zijn diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Intradura heeft bovendien aandacht voor een gezonde work-lifebalans.

Interesse?
Bezorg ons je motivatiebrief en CV ten laatste op 09/03/2020 via vacature@intradura.be met de vermelding “vacature projectcoördinator”.
Een eerste selectie gebeurt op basis van CV, diploma en ervaring. Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aanvullend word je uitgenodigd om een online assessment te doorlopen, gevolgd door een ‘juryproef’ ter plaatse.