Vacature Diensthoofd Techniek & Facility (m/v)

Site

Functiebeschrijving: 

Als Diensthoofd Techniek & Facility draag je de verantwoordelijk over het technisch en rollend materiaal binnen de organisatie als ook over de gebouwen, parking en bedrijfsterreinen. Je bewaakt algemeen de technische en duurzame aspecten en staat ook in voor de organisatie van het onderhoud. Je bent vertrouwd met het opmaken van een businessplan en doet na grondige analyse concrete voorstellen ter optimalisatie. Je houdt bij dit alles sterk de focus op kwaliteit en kostenbesparing. Bij de uitvoering van je functie ga je steeds in nauw overleg met de Operations Manager. Je standplaats is Drogenbos maar het werkterrein van Intradura situeert zich op het grondgebied van het arrondissement Halle-Vilvoorde.  

 

Profiel:

  • Master diploma bij voorkeur in een industriële of economische richting;
  • Min. 5 jaar relevante werkervaring is aangewezen;
  • Gedegen technische kennis is een pluspunt;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht, grondig, gefocust op kwaliteit en kostenbeheersing;
  • Analytisch, planmatig, doelgericht en organisatorisch sterk;
  • Vertrouwd met de courante softwarepakketten;
  • Perfect Nederlandstalig;
  • In het bezit van een rijbewijs B en eigen wagen.

 

Aanbod: 

Je komt terecht in een functie met talrijke uitdagingen en verantwoordelijkheden, dit in een aangename werksfeer en binnen een dynamische organisatie. We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur aan (38u-week) en een maandloon volgens de weddenschalen van de openbare sector (A1a-A2a-A3a). Nuttige, relevante werkervaring wordt in rekening gebracht bij de bepaling van de verloning. Bijkomend bieden wij volgende voordelen aan: maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, omniumverzekering en kilometervergoeding bij professioneel gebruik van de eigen wagen. Je zal bovendien beschikken over 40 verlofdagen en er zijn diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Interesse?

Bezorg ons je motivatiebrief en CV via vacature@intradura.be met de vermelding “vacature Diensthoofd Techniek & Facility”. 

 

Een eerste selectie gebeurt op basis van CV, diploma en ervaring. Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aanvullend zal een assessment worden afgenomen, gevolgd door een gesprek met een selectiecommissie.